Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alexandria … Why?

Alexandria … Why?

17/06/2020 | Flixfilm

Se Alexandria … Why? på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Drama
Instruktør: Maria Ilioú
Skuespillere: Jean-Pierre Lorit, Camille Panonacle, Michele Valley, Angelos Antonopoulos
Spilletid: 110 min
Land: Greece, France, Italy, Cyprus
Sprog: Greek, French
IMDb-karakter: 6.9

Handling: En egyptisk teenager bosiddende i Alexandria under Anden verdenskrig er vild med amerikanske film og drømmer om at slå igennem i Hollywood.

Alexandria … Why? havde premiere på Netflix Danmark den 17. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Alexandria … Why? på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Alexandria … Why? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alexandria … Why? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Alexandria … Why?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Alexandria … Why? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar