Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alexis Viera: A Story of Surviving

Alexis Viera: A Story of Surviving

20/03/2019 | Flixfilm

Alexis Viera: A Story of Surviving på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktion: Luis Ara
Skuespillere: N/A
Spilletid: 68 min
Land: Uruguay
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Efter at være blevet skudt under et røveri i Colombia og have mistet følelsen i sit ben finder den uruguayanske fodboldstjerne Alexis Viera en ny mening med livet.

Alexis Viera: A Story of Surviving havde premiere på Netflix Danmark den 20. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Alexis Viera: A Story of Surviving på YouTube.Se Alexis Viera: A Story of Surviving på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Alexis Viera: A Story of Surviving ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alexis Viera: A Story of Surviving stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Alexis Viera: A Story of Surviving, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Alexis Viera: A Story of Surviving er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar