Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alexis Viera: A Story of Surviving

Alexis Viera: A Story of Surviving

20/03/2019 | Flixfilm

Se Alexis Viera: A Story of Surviving på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Efter at være blevet skudt under et røveri i Colombia og have mistet følelsen i sit ben finder den uruguayanske fodboldstjerne Alexis Viera en ny mening med livet.


Se Alexis Viera: A Story of Surviving på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAlexis Viera: A Story of Surviving havde premiere på Netflix Danmark den 20. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Alexis Viera: A Story of Surviving ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Alexis Viera: A Story of Surviving herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Alexis Viera: A Story of Surviving er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alexis Viera: A Story of Surviving stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar