Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alfie Darling

Alfie Darling

03/11/2021 | Flixfilm

Alfie Darling på Netflix

Produktionsår: 1975
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Ken Hughes
Skuespillere: Alan Price, Jill Townsend, Paul Copley
Spilletid: 102 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Handling: Den berygtede kvindebedårer Alfie vil måske omsider falde til ro, da han møder den seje og selvstændige Abby. Men er det nok til at sikre ham en lykkelig slutning?

Alfie Darling havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Alfie Darling på YouTube.Se Alfie Darling på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Alfie Darling ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alfie Darling stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Alfie Darling, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Alfie Darling er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar