Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Algo Muy Gordo

Algo Muy Gordo

01/03/2018 | Flixfilm

Se Algo Muy Gordo på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En instruktør og en komiker vil filme "fremtidens komedie" og skrive biografhistorie, men de løber snart tør for ressourcer og får problemer.


Se Algo Muy Gordo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Algo Muy Gordo havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Algo Muy Gordo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Algo Muy Gordo:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Algo Muy Gordo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Algo Muy Gordo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar