Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ali G Indahouse

Ali G Indahouse

03/07/2020 | Flixfilm

Se Ali G Indahouse på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Comedy
Instruktør: Mark Mylod
Skuespillere: Sacha Baron Cohen, Emilio Rivera, Gina La Piana, Dana de Celis
Spilletid: 85 min
Land: France, UK, Germany
Sprog: English, French, Spanish
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Wannabe-gangsterrapperen Ali G vil forhindre ødelæggelsen af sit elskede John Nike Leisure Centre og bliver valgt til Parlamentet.


Se Ali G Indahouse på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ali G Indahouse havde premiere på Netflix Danmark den 3. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ali G Indahouse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Ali G Indahouse:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ali G Indahouse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ali G Indahouse stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar