Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ali & Ratu Ratu Queens

Ali & Ratu Ratu Queens

16/06/2021 | Flixfilm

Se Ali & Ratu Ratu Queens på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktion: Michael Mann
Skuespillere: Will Smith, Jamie Foxx, Jon Voight
Spilletid: 157 min
Land: United States
Sprog: English, French, Swahili
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En teenagedreng har mistet sin far og tager til New York for at lede efter sin ukendte mor, og snart finder han både kærlighed og venskab de mest uventede steder.

Ali & Ratu Ratu Queens havde premiere på Netflix Danmark den 16. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ali & Ratu Ratu Queens på YouTube.Se Ali & Ratu Ratu Queens på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ali & Ratu Ratu Queens ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ali & Ratu Ratu Queens stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ali & Ratu Ratu Queens, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ali & Ratu Ratu Queens er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar