Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ali Wong: Baby Cobra

Ali Wong: Baby Cobra

06/05/2016 | Flixfilm

Ali Wong: Baby Cobra på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktion: Jay Karas
Skuespillere: Ali Wong
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Ali Wongs standup-special dykker ned i seksuelle eventyr, hamstring, den lange vej til graviditet, og hvorfor feminisme er så forfærdeligt.

Ali Wong: Baby Cobra havde premiere på Netflix Danmark den 6. maj, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ali Wong: Baby Cobra på YouTube.Se Ali Wong: Baby Cobra på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ali Wong: Baby Cobra ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ali Wong: Baby Cobra stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ali Wong: Baby Cobra, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ali Wong: Baby Cobra er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar