Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ali Wong: Baby Cobra

Ali Wong: Baby Cobra

06/05/2016 | Flixfilm

Se Ali Wong: Baby Cobra på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Jay Karas
Skuespillere: Ali Wong
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Ali Wongs standup-special dykker ned i seksuelle eventyr, hamstring, den lange vej til graviditet, og hvorfor feminisme er så forfærdeligt.


Se Ali Wong: Baby Cobra på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ali Wong: Baby Cobra havde premiere på Netflix Danmark den 6. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ali Wong: Baby Cobra ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Ali Wong: Baby Cobra:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ali Wong: Baby Cobra er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ali Wong: Baby Cobra stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar