Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ali Wong: Don Wong

Ali Wong: Don Wong

14/02/2022 | Flixfilm

Ali Wong: Don Wong på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy
Instruktion: Nahnatchka Khan
Skuespillere: Ali Wong
Spilletid: 59 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: I sin tredje standup-special for Netflix blotlægger Ali Wong sine vildeste fantasier, det monogame forholds udfordringer, og hvordan hun egentlig har det med singler.

Ali Wong: Don Wong havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ali Wong: Don Wong på YouTube.Se Ali Wong: Don Wong på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ali Wong: Don Wong ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ali Wong: Don Wong stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ali Wong: Don Wong, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ali Wong: Don Wong er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar