Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ali Wong: Hard Knock Wife

Ali Wong: Hard Knock Wife

13/05/2018 | Flixfilm

Se Ali Wong: Hard Knock Wife på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Jay Karas
Skuespillere: Ali Wong
Spilletid: 64 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: To år efter sin populære standup-special, Baby Cobra, barsler Ali Wong med en ny – og en række barske sandheder om ægte- og forældreskab.


Se Ali Wong: Hard Knock Wife på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAli Wong: Hard Knock Wife havde premiere på Netflix Danmark den 13. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ali Wong: Hard Knock Wife ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ali Wong: Hard Knock Wife herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ali Wong: Hard Knock Wife er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ali Wong: Hard Knock Wife stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar