Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ali

27/11/2015 | Flixfilm

Ali på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktion: Michael Mann
Skuespillere: Will Smith, Jamie Foxx, Jon Voight
Spilletid: 157 min
Land: United States
Sprog: English, French, Swahili
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Verdens største bokser, Muhammad Ali, og hans fantastiske karriere er omsat til et brag af en action/spændingsfilm med Will Smith i hovedrollen.Se Ali på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Ali havde premiere på Netflix Danmark den 27. november, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ali på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Ali ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ali stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ali, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ali er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar