Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alias Grace

Alias Grace

03/11/2017 | Flixfilm

Alias Grace på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Sarah Gadon, Edward Holcroft, Rebecca Liddiard
Spilletid: 267 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: I Canada i 1800-tallet overvejer en psykiater, om en morder skal benådes på grund af sindssyge. Baseret på Margaret Atwoods prisbelønnede roman.Se Alias Grace på Netflix

Læs vores anmeldelse af Alias Grace

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Alias Grace (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Alias Grace på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Alias Grace (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alias Grace (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Alias Grace, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Alias Grace er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar