Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alias Grace

Alias Grace

03/11/2017 | Flixfilm

Se Alias Grace på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Biography, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sarah Gadon, Edward Holcroft, Rebecca Liddiard, Zachary Levi
Spilletid: 60 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: I Canada i 1800-tallet overvejer en psykiater, om en morder skal benådes på grund af sindssyge. Baseret på Margaret Atwoods prisbelønnede roman.


Se Alias Grace på Netflix


Læs vores anmeldelse af Alias Grace

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAlias Grace (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Alias Grace (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Alias Grace herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Alias Grace er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alias Grace (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar