Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alice in Borderland

Alice in Borderland

22/12/2022 | Flixfilm

Alice in Borderland på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Action, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kento Yamazaki, Tao Tsuchiya, Nijirô Murakami
Spilletid: 50 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.7

Handling: En planløs gamer og hans to venner befinder sig i en parallel verden i Tokyo, hvor de bliver tvunget til at konkurrere i en række sadistiske lege for at overleve.Se Alice in Borderland på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Alice in Borderland (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 22. december, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Alice in Borderland på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Alice in Borderland (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alice in Borderland (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Alice in Borderland, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Alice in Borderland er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar