Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alice in Wonderland

Alice in Wonderland

06/09/2017 | Flixfilm

Se Alice in Wonderland på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Adventure, Family, Fantasy
Instruktør: Tim Burton
Skuespillere: Johnny Depp, Mia Wasikowska, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Flere år efter sit første besøg i Underland vender 19-årige Alice tilbage for at konfrontere den røde dronning i denne fantasifulde filmatisering af Lewis Carrolls bøger.


Se Alice in Wonderland på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAlice in Wonderland (Alice i Eventyrland) havde premiere på Netflix Danmark den 6. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Alice in Wonderland (Alice i Eventyrland) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Alice in Wonderland herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Alice in Wonderland (Alice i Eventyrland) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alice in Wonderland stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar