Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Alice in Wonderland

06/09/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2010
Genre: Adventure, Family, Fantasy
Instruktør: Tim Burton
Skuespillere: Johnny Depp, Mia Wasikowska, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 6.5

Resumé: Flere år efter sit første besøg i Underland vender 19-årige Alice tilbage for at konfrontere den røde dronning i denne fantasifulde filmatisering af Lewis Carrolls bøger.


Se Alice in Wonderland på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Alice in Wonderland (Alice i Eventyrland) havde premiere på Netflix Danmark den 6. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Alice in Wonderland (Alice i Eventyrland) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Alice in Wonderland herunder:Fra premieredatoen (6. september, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Alice in Wonderland (Alice i Eventyrland) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Alice in Wonderland stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar