Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alice Junior

Alice Junior

14/10/2020 | Flixfilm

Se Alice Junior på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Gil Baroni
Skuespillere: Anna Celestino Mota, Emmanuel Rosset, Surya Amitrano, Matheus Moura
Spilletid: 87 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese, French
IMDb-karakter: 6.9

Handling: I en lille by vender en trans-teenager med en livlig personlighed op og ned på de gammeldags skikke i high school, alt imens hun prøver at få sit første kys.Se Alice Junior på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Alice Junior havde premiere på Netflix Danmark den 14. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Alice Junior ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Alice Junior:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Alice Junior er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alice Junior stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar