Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alice Junior

Alice Junior

14/10/2020 | Flixfilm

Alice Junior på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Animation, Comedy, Drama
Instruktion: Gil Baroni
Skuespillere: Anna Celestino Mota, Emmanuel Rosset, Thaís Schier
Spilletid: 87 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese, French, English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: I en lille by vender en trans-teenager med en livlig personlighed op og ned på de gammeldags skikke i high school, alt imens hun prøver at få sit første kys.

Alice Junior havde premiere på Netflix Danmark den 14. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Alice Junior på YouTube.Se Alice Junior på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Alice Junior ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alice Junior stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Alice Junior, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Alice Junior er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar