Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Alice Through the Looking Glass

09/11/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2016
Genre: Adventure, Family, Fantasy
Instruktør: James Bobin
Skuespillere: Johnny Depp, Mia Wasikowska, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway
Spilletid: 113 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 6.2

Resumé: Efter mange år på havet vender Alice hjem. Men hun skal igennem spejlet og tilbage i tiden for at redde den gale hattemager, inden det er for sent.


Se Alice Through the Looking Glass på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Alice Through the Looking Glass (Alice i Eventyrland: Bag spejlet) havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Alice Through the Looking Glass (Alice i Eventyrland: Bag spejlet) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Alice Through the Looking Glass herunder:Fra premieredatoen (9. november, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Alice Through the Looking Glass (Alice i Eventyrland: Bag spejlet) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Alice Through the Looking Glass stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar