Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alice Through the Looking Glass

Alice Through the Looking Glass

09/11/2017 | Flixfilm

Se Alice Through the Looking Glass på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Adventure, Family, Fantasy
Instruktør: James Bobin
Skuespillere: Johnny Depp, Mia Wasikowska, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway
Spilletid: 113 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Efter mange år på havet vender Alice hjem. Men hun skal igennem spejlet og tilbage i tiden for at redde den gale hattemager, inden det er for sent.


Se Alice Through the Looking Glass på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAlice Through the Looking Glass (Alice i Eventyrland: Bag spejlet) havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Alice Through the Looking Glass (Alice i Eventyrland: Bag spejlet) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Alice Through the Looking Glass herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Alice Through the Looking Glass (Alice i Eventyrland: Bag spejlet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alice Through the Looking Glass stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar