Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alien Contact: Outer Space

Alien Contact: Outer Space

31/01/2018 | Flixfilm

Se Alien Contact: Outer Space på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: J. Michael Long
Skuespillere: J. Michael Long, Bill Mecca, Philip Gardiner, O.H. Krill
Spilletid: 63 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.9

Beskrivelse: Denne faktabaserede historie fortæller om menneskehedens bestræbelser på at samle signaler fra mulige intelligente væsener ude i solsystemet.


Se Alien Contact: Outer Space på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAlien Contact: Outer Space havde premiere på Netflix Danmark den 31. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Alien Contact: Outer Space ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Alien Contact: Outer Space herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Alien Contact: Outer Space er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alien Contact: Outer Space stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar