Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Alien TV

21/08/2020 | Flixfilm

Se Alien TV på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Animation, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Rumjournalisterne Ixbee, Pixbee og Squee rejser til den smukke – men mærkelige – planet Jorden, hvor de forsøger at få hoved og hale på mennesker og deres hobbyer.


Se Alien TV på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Alien TV (Alien TV – Rumreportager fra Jorden) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Alien TV (Alien TV – Rumreportager fra Jorden) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Alien TV:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Alien TV (Alien TV – Rumreportager fra Jorden) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alien TV (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar