Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Alien TV

19/03/2021 | Flixfilm

Se Alien TV på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Animation, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: John Cleland, Rupert Degas, Kyle Dooley, Julie Lemieux
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Rumjournalisterne Ixbee, Pixbee og Squee rejser til den smukke – men mærkelige – planet Jorden, hvor de forsøger at få hoved og hale på mennesker og deres hobbyer.

Alien TV (Alien TV – Rumreportager fra Jorden) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 19. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Alien TV på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Alien TV (Alien TV – Rumreportager fra Jorden) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alien TV (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Alien TV, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Alien TV (Alien TV – Rumreportager fra Jorden) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar