Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alien Warfare

Alien Warfare

05/04/2019 | Flixfilm

Se Alien Warfare på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Sci-Fi
Instruktør: Jeremiah Jones
Skuespillere: Clayton Snyder, David B. Meadows, Daniel Washington, Scott C. Roe
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 2.6

Beskrivelse: Navy Seals er på en tophemmelig mission i et forskningscenter, hvor videnskabsfolk er forsvundet, og hvor der nu venter dem et helt andet væsen.


Se Alien Warfare på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAlien Warfare havde premiere på Netflix Danmark den 5. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Alien Warfare ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Alien Warfare herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Alien Warfare er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alien Warfare stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Alien Warfare

  1. Henrik - kl. 14:33, 01-05-2019:

    Alien Warefare er en super dårlig amatør film, navy seals der skændes som skolepiger, total spild af tid.

    Skriv kommentar