Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alien Worlds

Alien Worlds

02/12/2020 | Flixfilm

Se Alien Worlds på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sophie Okonedo, Leigh Joel Scott
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Denne serie tager udgangspunkt i livet på Jorden for i en blanding af fakta og fiktion at forestille sig liv på andre planeter i galaksen.

Alien Worlds (Livet på andre planeter) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Alien Worlds på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Alien Worlds (Livet på andre planeter) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alien Worlds (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Alien Worlds, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Alien Worlds (Livet på andre planeter) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar