Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alien Xmas

Alien Xmas

20/11/2020 | Flixfilm

Alien Xmas på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Animation, Short, Adventure
Instruktion: Stephen Chiodo
Skuespillere: Keythe Farley, Dee Bradley Baker, Kaliayh Rhambo
Spilletid: 40 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En lille nisse tror, at en lille alien er hendes julegave, og er ikke klar over, at hendes nye legetøj vil ødelægge Jordens tyngdekraft og stjæle alle gaverne.

Alien Xmas (En X-tra skør jul) havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Alien Xmas på YouTube.Se Alien Xmas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Alien Xmas (En X-tra skør jul) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alien Xmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Alien Xmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Alien Xmas (En X-tra skør jul) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar