Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Aliens – E.T.’s farlige brødre

Aliens – E.T.’s farlige brødre

15/08/2021 | Flixfilm

Aliens – E.T.’s farlige brødre på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne dokumentar diskuterer videnskaben, om der er liv uden for Jorden, og hvad der ville ske, hvis rumvæsner stillede skarpt på vores planet.Se Aliens – E.T.’s farlige brødre på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Aliens – E.T.’s farlige brødre havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Aliens – E.T.’s farlige brødre på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Aliens – E.T.’s farlige brødre ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Aliens – E.T.’s farlige brødre stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Aliens – E.T.’s farlige brødre, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Aliens – E.T.’s farlige brødre er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar