Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Aliens in the Attic

Aliens in the Attic

02/12/2015 | Flixfilm

Aliens in the Attic på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Adventure, Comedy, Family
Instruktion: John Schultz
Skuespillere: Ashley Tisdale, Robert Hoffman, Carter Jenkins
Spilletid: 86 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Familien Pearson opdager et rumvæsen, der har slået sig ned på deres loft. De synes godt om ham, indtil de opdager, at han ikke er alene.

Aliens in the Attic havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Aliens in the Attic på YouTube.Se Aliens in the Attic på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Aliens in the Attic ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Aliens in the Attic stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Aliens in the Attic, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Aliens in the Attic er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar