Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Aliens in the Attic

Aliens in the Attic

02/12/2015 | Ingen kommentarer

Se Aliens in the Attic på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: John Schultz
Skuespillere: Carter Jenkins, Austin Butler, Ashley Tisdale, Ashley Boettcher
Spilletid: 86 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Resumé: Familien Pearson opdager et rumvæsen, der har slået sig ned på deres loft. De synes godt om ham, indtil de opdager, at han ikke er alene.


Se Aliens in the Attic på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Aliens in the Attic havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Aliens in the Attic ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Aliens in the Attic herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Aliens in the Attic er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Aliens in the Attic stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar