Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Aliens on the Moon: The Truth Exposed

Aliens on the Moon: The Truth Exposed

01/09/2015 | Flixfilm

Se Aliens on the Moon: The Truth Exposed på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Sci-Fi
Instruktør: Robert Kiviat
Skuespillere: Roger Leopardi, Amy Shira Teitel, Joshua P. Warren, Lee Speigel
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.4

Beskrivelse: NASA-billeder, der aldrig er vist før, præsenterer beviser, som måske endelig kan besvare spørgsmålet om, hvorvidt månen er en hemmelig base for rumvæsner.


Se Aliens on the Moon: The Truth Exposed på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAliens on the Moon: The Truth Exposed havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Aliens on the Moon: The Truth Exposed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Aliens on the Moon: The Truth Exposed herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Aliens on the Moon: The Truth Exposed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Aliens on the Moon: The Truth Exposed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar