Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Aliens on the Moon: The Truth Exposed

Aliens on the Moon: The Truth Exposed

01/09/2015 | Flixfilm

Se Aliens on the Moon: The Truth Exposed på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Sci-Fi
Instruktion: Robert Kiviat
Skuespillere: Roger Leopardi, Amy Shira Teitel, Joshua P. Warren, Lee Speigel
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.5

Handling: NASA-billeder, der aldrig er vist før, præsenterer beviser, som måske endelig kan besvare spørgsmålet om, hvorvidt månen er en hemmelig base for rumvæsner.

Aliens on the Moon: The Truth Exposed havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Aliens on the Moon: The Truth Exposed på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Aliens on the Moon: The Truth Exposed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Aliens on the Moon: The Truth Exposed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Aliens on the Moon: The Truth Exposed, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Aliens on the Moon: The Truth Exposed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar