Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ali’s Wedding

Ali’s Wedding

08/06/2018 | Flixfilm

Se Ali’s Wedding på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktør: Michael Mann
Skuespillere: Will Smith, Jamie Foxx, Jon Voight
Spilletid: 157 min
Land: United States
Sprog: English, French, Swahili
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Sønnen af en irakisk født præst i Melbourne føler sig splittet mellem familieforpligtelser og sine egne følelser efter at have fortalt en hvid løgn, der løber løbsk.

Ali’s Wedding havde premiere på Netflix Danmark den 8. juni, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Ali’s Wedding på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ali’s Wedding ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ali’s Wedding stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ali’s Wedding, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ali’s Wedding er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar