Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alive and Kicking

Alive and Kicking

23/08/2017 | Flixfilm

Se Alive and Kicking på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Tag et kig på swingdans og de levende og glade personligheder, der gør denne kunstart så unik.


Se Alive and Kicking på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAlive and Kicking havde premiere på Netflix Danmark den 23. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Alive and Kicking ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Alive and Kicking herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Alive and Kicking er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alive and Kicking stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar