Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alive or Preferably Dead

Alive or Preferably Dead

30/05/2022 | Flixfilm

Alive or Preferably Dead på Netflix

Produktionsår: 1969
Genre: Action, Comedy, Western
Instruktion: Duccio Tessari
Skuespillere: Giuliano Gemma, Nino Benvenuti, Cris Huerta
Spilletid: 103 min
Land: Italy, Spain
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 5.2

Handling: To brødre, der ikke kan tåle synet af hinanden, kan arve en stor bunke penge, hvis de kan klare at bo sammen i et halvt år.

Alive or Preferably Dead havde premiere på Netflix Danmark den 30. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Alive or Preferably Dead på YouTube.Se Alive or Preferably Dead på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Alive or Preferably Dead ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alive or Preferably Dead stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Alive or Preferably Dead, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Alive or Preferably Dead er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar