Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

#Alive

08/09/2020 | Flixfilm

Se #Alive på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Mens en frygtelig virus hærger byen, bliver en enlig mand i sin lejlighed, desperat efter at finde en udvej, men uden mulighed for at tilkalde hjælp via nettet.


Se #Alive på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


#Alive havde premiere på Netflix Danmark den 8. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om #Alive ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til #Alive:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til #Alive er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at #Alive stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar