Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Aliyah Dada

Aliyah Dada

03/03/2021 | Flixfilm

Se Aliyah Dada på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktør: Oana Giurgiu
Skuespillere: Marcel Janco, Tristan Tzara
Spilletid: 115 min
Land: Romania
Sprog: English, Romanian, Hebrew, Yiddish, German
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Denne dokumentar kigger nærmere på de rumænske jøders historie fra de første bosætteres eventyr over krigens rædsler til kommunistiske hemmeligheder.

Aliyah Dada havde premiere på Netflix Danmark den 3. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Aliyah Dada på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Aliyah Dada ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Aliyah Dada stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Aliyah Dada, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Aliyah Dada er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar