Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All About Eve

All About Eve

13/01/2016 | Flixfilm

Se All About Eve på Netflix

Indspilningsår: 1950
Genre: Drama
Instruktør: Joseph L. Mankiewicz
Skuespillere: Bette Davis, Anne Baxter, George Sanders, Celeste Holm
Spilletid: 138 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Bette Davis spiller en aldrende Broadway-diva, der ansætter en kæmpefan som assistent, kun for at finde ud af, at kvinden har skjulte motiver.

All About Eve havde premiere på Netflix Danmark den 13. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se All About Eve på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om All About Eve ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All About Eve stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame All About Eve, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til All About Eve er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar