Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All About Steve

All About Steve

15/05/2019 | Flixfilm

Se All About Steve på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Phil Traill
Skuespillere: Sandra Bullock, Thomas Haden Church, Bradley Cooper, Ken Jeong
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, French, American Sign Language
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Den akavede Mary er smaskforelsket i Steve. Derfor synes hun, det er en perfekt idé at forfølge ham rundt i USA for at bevise sin kærlighed. Det synes Steve ikke!

All About Steve havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se All About Steve på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om All About Steve ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All About Steve stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame All About Steve, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til All About Steve er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til All About Steve

  1. Emma Winther - kl. 04:01, 16-05-2019:

    Sød, sjov og god film med dygtige skuespiller om bord.

    Skriv kommentar