Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All About Steve

All About Steve

15/05/2019 | Flixfilm

All About Steve på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Phil Traill
Skuespillere: Sandra Bullock, Bradley Cooper, Thomas Haden Church
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish, French, American Sign
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Den akavede Mary er smaskforelsket i Steve. Derfor synes hun, det er en perfekt idé at forfølge ham rundt i USA for at bevise sin kærlighed. Det synes Steve ikke!

All About Steve havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til All About Steve på YouTube.Se All About Steve på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om All About Steve ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All About Steve stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame All About Steve, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til All About Steve er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til All About Steve

  1. Emma Winther - kl. 04:01, 16-05-2019:

    Sød, sjov og god film med dygtige skuespiller om bord.

Skriv kommentar