Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All About the Washingtons

All About the Washingtons

10/08/2018 | Flixfilm

Se All About the Washingtons på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Music
Instruktør: N/A
Skuespillere: Joseph Simmons, Justine Simmons, Kiana Ledé, Nathan Anderson
Spilletid: 25 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.4

Handling: Hiphopikonet MC Joe Speed forlader rampelyset og skal finde en ny rytme, idet han forsøger at skabe balance mellem arbejde, romantik og det travle familieliv.

All About the Washingtons (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. august, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se All About the Washingtons på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om All About the Washingtons (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All About the Washingtons (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame All About the Washingtons, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til All About the Washingtons er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar