Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All About the Washingtons

All About the Washingtons

10/08/2018 | Ingen kommentarer

Se All About the Washingtons på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Music
Instruktør: N/A
Skuespillere: Joseph Simmons, Justine Simmons, Kiana Ledé, Nathan Anderson
Spilletid: 25 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.2

Resumé: Hiphopikonet MC Joe Speed forlader rampelyset og skal finde en ny rytme, idet han forsøger at skabe balance mellem arbejde, romantik og det travle familieliv.


Se All About the Washingtons på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


All About the Washingtons (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. August, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om All About the Washingtons (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til All About the Washingtons herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til All About the Washingtons er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All About the Washingtons (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore