Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » All Bad Things Must Come to an End – Se trailer til sidste sæson af ‘Lucifer’

All Bad Things Must Come to an End – Se trailer til sidste sæson af ‘Lucifer’

11/08/2021 | Flixfilm

Lucifer saeson 6 netflixEfter mere end 80 episoder er det snart slut med den overnaturlige hit-serie ‘Lucifer’, da Netflix har premiere på sidste sæson og de sidste afsnit den 10. september.

I anledningen af den snarlige afslutning har streamingtjenesten frigivet en sidste trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Sæson 6, som dermed også er den sidste, er på i alt 10 episoder, så det gælder om at nyde afsnittene for det er som sagt et endegyldigt farvel til Lucifer Morningstar.

Det kunne dog allerede have været slut med ‘Lucifer’ i 2018, da serien var blevet droppet af det oprindelige tv-selskab FOX, men Netflix var hurtig til at købe rettighederne og igangsætte produktionen af en fjerde sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Lucifer’ blev dog en djævelsk populær serie på Netflix og derfor fortsatte serien også gennem femte og nu sjette sæson.

LÆS OGSÅ   Tredje og sidste sæson af 'Locke & Key' kommer til august

Serien, som er baseret på tegneserien af Neil Gaiman, handler om den “faldne engel” Lucifer Morningstar (Tom Ellis), der keder sig i helvedet og derfor forlader sin trone. Han kommer til Jorden og lander i Los Angeles hvor han sætter sig for at hjælpe politibetjenten Chloe Decker (Lauren German) med at indfange kriminelle.

Se ‘Lucifer‘ på Netflix Danmark. Sæson 6 kan ses fra den 10. september.
Skriv kommentar