Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » All Bad Things Must Come to an End – Se trailer til sidste sæson af ‘Lucifer’

All Bad Things Must Come to an End – Se trailer til sidste sæson af ‘Lucifer’

11/08/2021 | Flixfilm

Lucifer saeson 6 netflixEfter mere end 80 episoder er det snart slut med den overnaturlige hit-serie ‘Lucifer’, da Netflix har premiere på sidste sæson og de sidste afsnit den 10. september.

I anledningen af den snarlige afslutning har streamingtjenesten frigivet en sidste trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Sæson 6, som dermed også er den sidste, er på i alt 10 episoder, så det gælder om at nyde afsnittene for det er som sagt et endegyldigt farvel til Lucifer Morningstar.

Det kunne dog allerede have været slut med ‘Lucifer’ i 2018, da serien var blevet droppet af det oprindelige tv-selskab FOX, men Netflix var hurtig til at købe rettighederne og igangsætte produktionen af en fjerde sæson.

‘Lucifer’ blev dog en djævelsk populær serie på Netflix og derfor fortsatte serien også gennem femte og nu sjette sæson.

LÆS OGSÅ:   Svampebob og venner tilbage i ny film på Netflix: 'Sandy redder Bikinibunden'

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien, som er baseret på tegneserien af Neil Gaiman, handler om den “faldne engel” Lucifer Morningstar (Tom Ellis), der keder sig i helvedet og derfor forlader sin trone. Han kommer til Jorden og lander i Los Angeles hvor han sætter sig for at hjælpe politibetjenten Chloe Decker (Lauren German) med at indfange kriminelle.

Se ‘Lucifer‘ på Netflix Danmark. Sæson 6 kan ses fra den 10. september.
1 kommentar til All Bad Things Must Come to an End – Se trailer til sidste sæson af ‘Lucifer’

  1. Wendela - kl. 12:21, 02-03-2023:

    Jeg er igang med se den for 3 gang, da man får faktisk mere og nye detaljer frem, som man ikke ser først gang af serien og de handling i hver afsnit om de ting, som Lucifer kæmper med og ser på sig selv, med de problemer vi ser rundt omkring med vores mange religion og jeg forstår nu bedre, hvorfor nogen ældre kristen af kirkerne’s menighed er så meget imod af det der sker omkring os i disse tider, hensyn til den åndelig verden – clairvoyance, medium og at nogen af os, ved at Martin Luke slettede en del skrifter som ikke må få dagens lys fra Biblen.. har nogen tænk tanken på, om Lucifer, kun være Jesus. For det så giver det mening at vi ikke kan finde reste eller bevise på at Jesus har været her?
    Hvis Jesus var først lysbringere og det samme var Lucifer. Så David Bowie har ombar fanget noget interessant.

Skriv kommentar