Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All Because of You

All Because of You

01/10/2020 | Flixfilm

Se All Because of You på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Action, Comedy, Romance
Instruktør: Adrian Teh
Skuespillere: Hairul Azreen, Janna Nick, Amerul Affendi, Sophia Albarakbah
Spilletid: 101 min
Land: Malaysia
Sprog: Malay
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Da han falder for en gæst, bliver en intetanende hotelmedarbejder involveret i et gidseldrama og finder ægte kærlighed et uventet sted.Se All Because of You på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


All Because of You havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om All Because of You ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til All Because of You:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til All Because of You er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All Because of You stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar