Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All Day and a Night

All Day and a Night

01/05/2020 | Flixfilm

All Day and a Night på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama
Instruktion: Joe Robert Cole
Skuespillere: Ashton Sanders, Jeffrey Wright, Isaiah John
Spilletid: 121 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En ung mand, der afsoner en livstidsdom, ser tilbage på de mennesker, de omstændigheder og det system, der gjorde, at han begik en forbrydelse.

All Day and a Night havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til All Day and a Night på YouTube.Se All Day and a Night på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om All Day and a Night ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All Day and a Night stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame All Day and a Night, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til All Day and a Night er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar