Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All Day and a Night

All Day and a Night

01/05/2020 | Flixfilm

Se All Day and a Night på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Drama
Instruktør: Joe Robert Cole
Skuespillere: Ashton Sanders, Jeffrey Wright, Isaiah John, Kelly Jenrette
Spilletid: 121 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: En ung mand, der afsoner en livstidsdom, ser tilbage på de mennesker, de omstændigheder og det system, der gjorde, at han begik en forbrydelse.


Se All Day and a Night på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


All Day and a Night havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om All Day and a Night ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til All Day and a Night:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til All Day and a Night er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All Day and a Night stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar