Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All Dogs Go to Heaven 2

All Dogs Go to Heaven 2

27/01/2015 | Flixfilm

All Dogs Go to Heaven 2 på Netflix

Produktionsår: 1996
Genre: Animation, Adventure, Family
Instruktion: Larry Leker, Paul Sabella
Skuespillere: Charlie Sheen, Sheena Easton, Dom DeLuise
Spilletid: 82 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: I denne animerede musicalefterfølger tilbyder den englesøde hund Charlie Barkin at vende tilbage til Jorden for at hente englen Gabriels stjålne horn.

All Dogs Go to Heaven 2 havde premiere på Netflix Danmark den 27. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til All Dogs Go to Heaven 2 på YouTube.Se All Dogs Go to Heaven 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om All Dogs Go to Heaven 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All Dogs Go to Heaven 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame All Dogs Go to Heaven 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til All Dogs Go to Heaven 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar