Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All Dogs Go to Heaven 2

All Dogs Go to Heaven 2

27/01/2015

Se All Dogs Go to Heaven 2 på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: I denne animerede musicalefterfølger tilbyder den englesøde hund Charlie Barkin at vende tilbage til Jorden for at hente englen Gabriels stjålne horn.


Se All Dogs Go to Heaven 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


All Dogs Go to Heaven 2 havde premiere på Netflix Danmark den 27. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om All Dogs Go to Heaven 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til All Dogs Go to Heaven 2 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til All Dogs Go to Heaven 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All Dogs Go to Heaven 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar