Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All Eyez on Me

All Eyez on Me

01/06/2020 | Flixfilm

All Eyez on Me på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Biography, Drama, Music
Instruktion: Benny Boom
Skuespillere: Demetrius Shipp Jr., Danai Gurira, Kat Graham
Spilletid: 139 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Den ukuelige rapper og digter Tupac Shakur konfronteres med sine indre dæmoner og et liv i stadig større fare, mens han forfølger en succesfuld karriere i musikbranchen.

All Eyez on Me havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til All Eyez on Me på YouTube.Se All Eyez on Me på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om All Eyez on Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All Eyez on Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame All Eyez on Me, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til All Eyez on Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar