Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All Eyez on Me

All Eyez on Me

01/06/2020 | Flixfilm

Se All Eyez on Me på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Biography, Drama, Music
Instruktør: Benny Boom
Skuespillere: Demetrius Shipp Jr., Danai Gurira, Kat Graham, Hill Harper
Spilletid: 139 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Den ukuelige rapper og digter Tupac Shakur konfronteres med sine indre dæmoner og et liv i stadig større fare, mens han forfølger en succesfuld karriere i musikbranchen.


Se All Eyez on Me på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


All Eyez on Me havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om All Eyez on Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til All Eyez on Me:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til All Eyez on Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All Eyez on Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar