Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All For Love

All For Love

30/06/2020 | Flixfilm

Se All For Love på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Alex Paez, Ana María Estupiñán, Carlos Torres
Spilletid: N/A
Land: Colombia
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En fattig dreng fra landet leder efter sin bortløbne søster i Bogotá. Her falder han for en håbefuld sangerinde, men bliver involveret i organiseret kriminalitet.

All For Love (Lev for kærligheden) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til All For Love på YouTube.Se All For Love på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om All For Love (Lev for kærligheden) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All For Love (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame All For Love, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til All For Love (Lev for kærligheden) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar