Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All Good Things

All Good Things

16/03/2018 | Flixfilm

Se All Good Things på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Crime, Drama, Mystery, Romance, Thriller
Instruktør: Andrew Jarecki
Skuespillere: Ryan Gosling, Kirsten Dunst, Frank Langella, Lily Rabe
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Da overklasseløget David gifter sig med middelklassepigen Katie mod sin fars vilje, opstår der mistanke om mord, da Katie forsvinder.


Se All Good Things på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAll Good Things havde premiere på Netflix Danmark den 16. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om All Good Things ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til All Good Things herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til All Good Things er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All Good Things stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar