Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All Hail King Julien: Exiled

All Hail King Julien: Exiled

13/05/2017 | Flixfilm

Se All Hail King Julien: Exiled på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Short, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Danny Jacobs, Andy Richter, Kevin Michael Richardson, Jeff Bennett
Spilletid: 23 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Kong Julien er blevet detroniseret, men loyale venner og uventede allierede skal nok hjælpe den elskelige lemur med en begivenhedsrig generobring af kongeriget.

All Hail King Julien: Exiled (Hil Kong Julien: I eksil) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. maj, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se All Hail King Julien: Exiled på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om All Hail King Julien: Exiled (Hil Kong Julien: I eksil) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All Hail King Julien: Exiled (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame All Hail King Julien: Exiled, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til All Hail King Julien: Exiled (Hil Kong Julien: I eksil) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar