Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All Hail King Julien: Exiled

All Hail King Julien: Exiled

13/05/2017 | Ingen kommentarer

Se All Hail King Julien: Exiled på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Danny Jacobs, Andy Richter, Kevin Michael Richardson, Jeff Bennett
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Resumé: Kong Julien er blevet detroniseret, men loyale venner og uventede allierede skal nok hjælpe den elskelige lemur med en begivenhedsrig generobring af kongeriget.


Se All Hail King Julien: Exiled på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


All Hail King Julien: Exiled (Hil Kong Julien: I eksil) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om All Hail King Julien: Exiled (Hil Kong Julien: I eksil) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til All Hail King Julien: Exiled herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til All Hail King Julien: Exiled (Hil Kong Julien: I eksil) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All Hail King Julien: Exiled (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar