Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

All Hail King Julien: Exiled

13/05/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Danny Jacobs, Andy Richter, Kevin Michael Richardson, Jeff Bennett
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 8.2

Resumé: Kong Julien er blevet detroniseret, men loyale venner og uventede allierede skal nok hjælpe den elskelige lemur med en begivenhedsrig generobring af kongeriget.


Se All Hail King Julien: Exiled på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


All Hail King Julien: Exiled (Hil Kong Julien: I eksil) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om All Hail King Julien: Exiled (Hil Kong Julien: I eksil) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til All Hail King Julien: Exiled herunder:Fra premieredatoen (13. maj, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til All Hail King Julien: Exiled (Hil Kong Julien: I eksil) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at All Hail King Julien: Exiled (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar