Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All Hail King Julien

All Hail King Julien

01/12/2017 | Flixfilm

Se All Hail King Julien på Netflix

Indspilningsår: 2014–2017
Genre: Animation, Short, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Danny Jacobs, Andy Richter, Kevin Michael Richardson, India de Beaufort
Spilletid: 23 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Onkel Kong Julien abdicerer og overlader tronen til Prins Julien. Længe leve Kong Julien den Trettende!


Se All Hail King Julien på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAll Hail King Julien (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om All Hail King Julien (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til All Hail King Julien herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til All Hail King Julien er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All Hail King Julien (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar