Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

All Hail

30/03/2022 | Flixfilm

All Hail på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Marcos Carnevale
Skuespillere: Guillermo Francella, Peto Menahem, Romina Fernándes
Spilletid: 118 min
Land: Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En kendt meteorolog kommer i modvind, da han ikke formår at forudsige en ødelæggende storm, og han må flygte til sin hjemby, hvor han lærer sig selv at kende.Se All Hail på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

All Hail havde premiere på Netflix Danmark den 30. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til All Hail på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om All Hail ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All Hail stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame All Hail, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til All Hail er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar