Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All I See Is You

All I See Is You

02/05/2020 | Flixfilm

Se All I See Is You på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Mystery, Romance
Instruktør: Marc Forster
Skuespillere: Blake Lively, Jason Clarke, Ahna O'Reilly, Miquel Fernández
Spilletid: 109 min
Land: Thailand, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Da en kvinde, som er blevet blind i en ulykke som barn, får synet tilbage, får hun en mistanke om, at hendes liv og ægteskab måske ikke er så perfekt, som hun troede.


Se All I See Is You på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


All I See Is You havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om All I See Is You ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til All I See Is You:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til All I See Is You er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All I See Is You stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar