Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All I See Is You

All I See Is You

01/04/2019 | Ingen kommentarer

Se All I See Is You på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Mystery, Romance
Instruktør: Marc Forster
Skuespillere: Blake Lively, Jason Clarke, Ahna O'Reilly, Miquel Fernández
Spilletid: 109 min
Land: Thailand, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Resumé: Da en kvinde, som er blevet blind i en ulykke som barn, får synet tilbage, får hun en mistanke om, at hendes liv og ægteskab måske ikke er så perfekt, som hun troede.


Se All I See Is You på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


All I See Is You havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om All I See Is You ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til All I See Is You herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til All I See Is You er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All I See Is You stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar