Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All I See Is You

All I See Is You

02/05/2020 | Flixfilm

All I See Is You på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Drama
Instruktion: Marc Forster
Skuespillere: Blake Lively, Jason Clarke, Ahna O'Reilly
Spilletid: 109 min
Land: United States, Thailand
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Da en kvinde, som er blevet blind i en ulykke som barn, får synet tilbage, får hun en mistanke om, at hendes liv og ægteskab måske ikke er så perfekt, som hun troede.

All I See Is You havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til All I See Is You på YouTube.Se All I See Is You på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om All I See Is You ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All I See Is You stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame All I See Is You, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til All I See Is You er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar