Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All I Want for Christmas

All I Want for Christmas

01/12/2022 | Flixfilm

All I Want for Christmas på Netflix

Produktionsår: 1991
Genre: Comedy, Family, Romance
Instruktion: Robert Lieberman
Skuespillere: Harley Jane Kozak, Jamey Sheridan, Ethan Embry
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Alt, hvad de to søskende Hallie og Ethan ønsker sig til jul, er, at deres fraskilte forældre kan enes.Se All I Want for Christmas på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

All I Want for Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til All I Want for Christmas på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om All I Want for Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All I Want for Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame All I Want for Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til All I Want for Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar