Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All In My Family

All In My Family

03/05/2019

Se All In My Family på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary, Short, Family
Instruktør: Hao Wu
Skuespillere: N/A
Spilletid: 39 min
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: Efter at have stiftet sin helt egen familie i USA dokumenterer denne homoseksuelle filmskaber sin kærlige, traditionelle kinesiske families proces med at acceptere det.


Se All In My Family på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


All In My Family (Min regnbuefamilie) havde premiere på Netflix Danmark den 3. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om All In My Family (Min regnbuefamilie) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til All In My Family herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til All In My Family (Min regnbuefamilie) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All In My Family stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar