Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All In My Family

All In My Family

03/05/2019 | Flixfilm

All In My Family på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, Short, Family
Instruktion: Hao Wu
Skuespillere: N/A
Spilletid: 39 min
Land: United States
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Efter at have stiftet sin helt egen familie i USA dokumenterer denne homoseksuelle filmskaber sin kærlige, traditionelle kinesiske families proces med at acceptere det.

All In My Family (Min regnbuefamilie) havde premiere på Netflix Danmark den 3. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til All In My Family på YouTube.Se All In My Family på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om All In My Family (Min regnbuefamilie) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All In My Family stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame All In My Family, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til All In My Family (Min regnbuefamilie) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar