Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All In My Family

All In My Family

03/05/2019 | Flixfilm

Se All In My Family på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary, Short, Family
Instruktør: Hao Wu
Skuespillere: N/A
Spilletid: 39 min
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Efter at have stiftet sin helt egen familie i USA dokumenterer denne homoseksuelle filmskaber sin kærlige, traditionelle kinesiske families proces med at acceptere det.

All In My Family (Min regnbuefamilie) havde premiere på Netflix Danmark den 3. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se All In My Family på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om All In My Family (Min regnbuefamilie) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All In My Family stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame All In My Family, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til All In My Family (Min regnbuefamilie) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar