Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All Inclusive

All Inclusive

15/11/2020 | Flixfilm

All Inclusive på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Karin Fahlén
Skuespillere: Suzanne Reuter, Liv Mjönes, Jennie Silfverhjelm
Spilletid: 93 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Ingers rejse i anledning af hendes 60-års-fødselsdag smuldrer, da hun opdager, at hendes mand har været utro. Hendes to voksne døtre konkurrerer om at trøste hende.

All Inclusive havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til All Inclusive på YouTube.Se All Inclusive på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om All Inclusive ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All Inclusive stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame All Inclusive, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til All Inclusive er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar