Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All Is Lost

All Is Lost

14/08/2019 | Flixfilm

Se All Is Lost på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktør: J.C. Chandor
Skuespillere: Robert Redford
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: En mand er strandet alene på det åbne hav og kæmper sig gennem en drabelig storm, mens han forsøger at overleve i dette gribende drama uden dialog.

All Is Lost havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se All Is Lost på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om All Is Lost ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All Is Lost stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame All Is Lost, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til All Is Lost er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar