Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All Is True

All Is True

01/04/2021 | Flixfilm

Se All Is True på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Biography, Drama, History
Instruktør: Kenneth Branagh
Skuespillere: Kenneth Branagh, Judi Dench, Ian McKellen, Nonso Anozie
Spilletid: 101 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Hans elskede Globe Theatre er ødelagt, og den legendariske skuespilforfatter William Shakespeare tager til Stratford-upon-Avon og sin familie, som han længe har forsømt.

All Is True havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se All Is True på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om All Is True ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All Is True stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame All Is True, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til All Is True er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar