Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All Is True

All Is True

01/04/2021 | Flixfilm

All Is True på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Biography, Drama, History
Instruktion: Kenneth Branagh
Skuespillere: Kenneth Branagh, Judi Dench, Ian McKellen
Spilletid: 101 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Hans elskede Globe Theatre er ødelagt, og den legendariske skuespilforfatter William Shakespeare tager til Stratford-upon-Avon og sin familie, som han længe har forsømt.

All Is True havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til All Is True på YouTube.Se All Is True på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om All Is True ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All Is True stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame All Is True, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til All Is True er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar