Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All My Friends Are Dead

All My Friends Are Dead

03/02/2021 | Flixfilm

All My Friends Are Dead på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktion: Jan Belcl
Skuespillere: Michal Meyer, Adam Woronowicz, Julia Wieniawa-Narkiewicz
Spilletid: 96 min
Land: Poland
Sprog: Polish, French
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Til en nytårsfest udsættes en gruppe venner for et virvar af begivenheder, der afslører hemmeligheder, knuser hjerter – og fører til et rystende resultat.Se All My Friends Are Dead på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

All My Friends Are Dead havde premiere på Netflix Danmark den 3. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til All My Friends Are Dead på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om All My Friends Are Dead ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All My Friends Are Dead stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame All My Friends Are Dead, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til All My Friends Are Dead er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar