Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All of Us Are Dead

All of Us Are Dead

28/01/2022 | Flixfilm

All of Us Are Dead på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Action, Drama, Fantasy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Park Ji-hu, Chan-Young Yoon, Yi-Hyun Cho
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean, English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Da der udbryder en zombievirus på et gymnasium, må eleverne kæmpe sig ud – eller ende som en af de smittede.Se All of Us Are Dead på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

All of Us Are Dead (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til All of Us Are Dead på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om All of Us Are Dead (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All of Us Are Dead (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame All of Us Are Dead, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til All of Us Are Dead er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar