Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All Relative

All Relative

01/04/2015 | Flixfilm

Se All Relative på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: J.C. Khoury
Skuespillere: Connie Nielsen, Jonathan Sadowski, Sara Paxton, Al Thompson
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Den studerende Harry har kæmpet bravt for at vinde Graces hjerte og ser nu frem til at møde hendes forældre – indtil en mulig katastrofe dukker op.


Se All Relative på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAll Relative havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om All Relative ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til All Relative herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til All Relative er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All Relative stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar