Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All Relative

All Relative

01/04/2015 | Flixfilm

Se All Relative på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: J.C. Khoury
Skuespillere: Connie Nielsen, Jonathan Sadowski, Sara Paxton
Spilletid: 85 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Den studerende Harry har kæmpet bravt for at vinde Graces hjerte og ser nu frem til at møde hendes forældre – indtil en mulig katastrofe dukker op.

All Relative havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se All Relative på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om All Relative ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All Relative stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame All Relative, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til All Relative er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar